КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ СО ПОМОШ НА ОНЛАЈН ФОРМА

Пополнете ја формата и ќе ве контактираме во најбрз можен рок.

Ние сме тука за вас

Контактирајте не на некој од следниве начини

Телефон

070 / 249-924
070 / 399-664
070 / 637-731

Адреса

Бул.Туристичка бр.50/4
кат 1 локал 7
6000 Охрид, Македонија

Работно време:

Пон – Пет
08:30 – 16:30

Е-пошта:

info@primatim.com
prima_tim@yahoo.com